Dakbedekking
  CV ketel     Onderhoud     Sanitiar en badkamer     Koper- en Zinkwerk     Contact  
Algemeen:
Startpagina
Overzicht
Disclaimer
Algemene voorwaarden

Dakbedekking

Dakbedekking
Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten, zoals plafonds, muren etc. Bijtijds vervangen en onderhouden van zinken goten en bedekkingen van bijv. dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of kantoor.

Bitumeuze dakbedekking in de breedste zin van het woord. Dat betekent het verwijderen van de oude dakbedekking en het aanbrengen van een nieuwe 2-laagse dakbedekking. Dit wordt afgewerkt met een aluminium randafwerking of een zinken kraallijst.

Dakgoten en loodwerkzaamheden
Wij verzorgen ook uw dakgoten en hemelwaterafvoeren. Zowel zink als kunststof. Tevens dakgoten en hemelwaterafvoeren reinigen en repareren behoren tot de mogelijkheden. Het aanbrengen en repareren van lood rondom schoorstenen behoren eveneens tot onze werkzaamheden.

EPDM kunstof dakbedekking
EPDM opent een totaal nieuwe wereld voor mensen die hun dak willen bedekken met een kunststof dakbedekking. Ten opzichte van de klassieke dakbedekking biedt EPDM vele voordelen, met name op het gebied van kwaliteit, milieu en rendabiliteit.

EPDM dakbedekking kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toegepast worden en is voor het platte dak ongetwijfeld het materiaal van de toekomst.

Duurzame EPDM dakbedekking
Klassieke dakbedekking die langdurig blootgesteld wordt aan de zon droogt na een tijdje uit en zal al snel scheuren en barstjes gaan vertonen. EPDM dakbedekking daarentegen is UV- en ozonbestendig en zal dus niet uitdrogen of barsten.

EPDM dakbedekking wordt koud gelijmd en volledig met ballast of mechanisch verwerkt. Er is dus totaal geen brandgevaar op het dak, wat er voor zorgt dat u aanzienlijk bespaart op uw brandverzekering.

EPDM dakbedekking van Dunnink Installatie
Interesse in EPDM dakbedekking? Dunnink Installatie is al vele jaren specialist op het gebied van dakbedekking en ruime ervaring met EPDM toepassingen. Bekijk ons aanbod EPDM dakbedekkingen of neem vrijblijvend contact met ons op.


Printerversie